HomeOver onsVacatures Vacature Werkvoorbereider

Vacature Werkvoorbereider

De functie

Als werkvoorbereider / BIM coördinator ben je de verbindende factor en lever je een essentiële bijdrage aan onze projecten. Je regelt de technische voorbereiding op een moderne en innovatieve manier en de bewaakt de processen.  Je werkt enthousiast samen in de projectteams en partners.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een HBO diploma Bouwkunde en je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in de woning- en utiliteitsbouw. Je affiniteit met BIM is groot, evenals je ambitie om te innoveren. Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren, is plannen en organiseren je sterkste punt. Daarnaast ben je ondernemend, pragmatisch, resultaatgericht en communicatief sterk.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een dynamische, professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Jouw toekomstperspectief is veelbelovend. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform. De cao voor de bouw en infra is van toepassing.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar mjajansen@volkerwessels.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR Manager, 06-22549775.

Aannemersbedrijf Van der Poel

Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Van der Poel staat zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling.

 

Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming
Contactgegevens: Hughersluys 31, 4536 HM Terneuzen, www.vanderpoelterneuzen.nl

+