HomeOver onsVacatures Vacature Werkvoorbereider

Vacature Werkvoorbereider

Gaat jouw hart sneller kloppen van mooie projecten?

Ben je goed in plannen en organiseren?  En werk je graag samen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als werkvoorbereider lever je een essentiële bijdrage op onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding, waarbij je onder andere project- en werkplannen opstelt, de inkoop voorbereidt en de processen bewaakt.  Je werkt enthousiast samen met de diverse afdelingen en ketenpartners.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een HBO diploma  Bouwkunde en je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in de woning- en/of utiliteitsbouw. Om deze functie succesvol  uit te kunnen voeren ben je ondernemend en resultaatgericht, kun je goed plannen en organiseren en ben je communicatief sterk.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een dynamische, professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform. De cao voor de bouwnijverheid (UTA) is van toepassing.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar mjajansen@volkerwessels.com. Voor meer informatie over deze afwisselende, uitdagende functie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR Manager, 06-22549775.

Aannemersbedrijf Van der Poel

Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Van der Poel staat zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling.

 

Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming
Contactgegevens: Hughersluys 31, 4536 HM Terneuzen, www.vanderpoelterneuzen.nl

+