HomeProjecten Residentie "De Zaete"

Residentie "De Zaete"

Yerseke

Het schitterende appartementencomplex "De Zaete" staat op een wel zeer bijzondere plek. Buitendijks, aan de oever van de Oosterschelde en midden in het gezellige Yerseke.

Residentie "De Zaete"

Residentie "De Zaete" herbergt verschillende hoogwaardige appartementen, die allemaal een schitterend uitzicht over de Oosterschelde en de omliggende natuur hebben. De Zaete ontleent haar naam aan een bij laag tij vlakke en droge plaat (een zaete). Vroeger werden de schepen op zo'n zaete gelegd voor onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden onder de waterlijn. De verschillende appartementen zijn vernoemd naar zeedieren die in de Oosterschelde leven.

Fraaie architectuur passend in de omgeving

De kleuren van het metselwerk en de gevels, de uitspringende balkons en de verschillende daken geven De Zaete haar unieke uitstraling. Wat direct opvalt is de toepassing van veel glas. Dit zorgt voor een fantastische lichtinval in de appartementen en garandeert tevens een fraai uitzicht. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon of terras. Door de plaatsing van de balkons bieden deze voor alle appartementen uitzicht over zee en kunt u optimaal genieten van de zon. De Zaete bestaat uit 36 appartementen met afwisselende plattegronden, verdeeld over twee gebouwen. Beide gebouwen hebben een fraaie en lichte entreehal met lift. Het totale complex is voorzien van een ruime parkeerkelder met garages en parkeerplaatsen, afgesloten middels een elektrisch afsluitbare poort. Alle appartementen hebben een eigen berging in diezelfde kelder.

Feiten & cijfers

  • Categorie
    Appartementen
  • Een ontwikkeling van
    Aannemersbedrijf Van der Poel
  • Architect
    KOW Concepts Design Development
  • Constructeur
    Ingenieursbureau Goudstikker - De Vries
  • Makelaar
    Neeskens Makelaars
  • Website Makelaar
    www.neeskens.com
  • Makelaar
    Faasse & Fermont
  • Website Makelaar
    www.faasse-fermont.nl
  • Projectcategorieën
    3. Gerealiseerd

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+