icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Morgen Wonen

In Nederland is grote vraag naar comfortabele, gezonde en betaalbare woningen. Woningen die inspelen op de behoeften en wensen van mens en maatschappij. VolkerWessels heeft als antwoord hierop MorgenWonen ontwikkeld. Een industrieel platform voor de productie van duurzame woningen van zeer hoge kwaliteit, onderhoudsarm en Nul-op-de-Meter.

Over duurzaam ontwikkelen en bouwen

De maatschappij verandert. Door nieuwe technologieën, grotere persoonlijke zelfstandigheid en andere manieren van werken en recreëren in en om het huis zijn de wensen ten aanzien van de woonomgeving veranderd. Mensen hebben behoefte aan een eigen plek die matcht met hun situatie en hun ideeën. Het Nederlandse woningaanbod is hier niet op berekend. Niet in kwantiteit én niet in kwaliteit. Immers: de moderne consument leeft bewust en is kritisch. Hij wil ruim, energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm, en bovendien betaalbaar wonen. 

Bekijk hier de website van MorgenWonen

De nieuwe uitdagingen in de woningbouw vragen om innovatie.

Vanuit haar visie om onder geconditioneerde omstandigheden gezonde en energieneutrale woningen te produceren heeft VolkerWessels veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de grensverleggende nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. MorgenWonen is assembleren op een industrieel platform, in een supersnelle bouwtijd. De woning wordt geassembleerd met hoogwaardige plug and play bouwdelen. Het resultaat is een duurzame woning van hoge kwaliteit. Onderhoudsarm. Energienota nul. Door de standaardisatie al geschikt voor projecten vanaf één woning.