icon-arrow-right
HomeNieuws Bezoek de verkoopdag van Vageland Koewacht

Bezoek de verkoopdag van Vageland Koewacht

Actueel

Op zaterdag 27 februari vindt er een verkoopevent van project Vageland Koewacht plaats. U bent van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur bij Aannemersbedrijf Van der Poel, Hughersluys 31 in Terneuzen. Hier geven Van Huistede Makelaardij en Aannemersbedrijf Van der Poel graag meer informatie over de woningen en kunt u de virtual reality tour bekijken.

Landelijk wonen aan de groene rand van het grensdorp Koewacht

Landelijk wonen, dichtbij de polders en in een bosrijk gebied. Dat is wonen in Vageland in Koewacht. U vindt in Koewacht de rust, ruimte en een hechte gemeenschap, maar ook de levendigheid en gezelligheid van een dorp. 

 

Wilt u zelf zien hoe mooi Koewacht is en welke mogelijkheden het dorp biedt als woonplaats? Kom dan zaterdag 27 februari naar de open dag. De open dag vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur bij Aannemersbedrijf Van der Poel, Hughersluys 31 in Terneuzen. 

 

Op deze dag geven wij u ook meer uitleg over het type woningen die wij aanbieden. De eerste fase bestaat uit 1 vrijstaande woning type Krijt, 10 twee-onder-één-kapwoningen type Vuursteen, 5 rijwoningen type Stuik, en 12 levensloopbestendige woningen, type Bussel. Tevens komen er aan de rand van het plan 12 ruime vrije kavels beschikbaar. 

 

We zien u graag morgen tijdens de open dag van Vageland Koewacht! 

 

Heeft u geen tijd om langs te komen maar wel interesse? Neem dan contact op met Van Huisstede Makelaardij bv of Aannemersbedrijf Van der Poel BV of kijk op www.vagelandkoewacht.nl.

+