icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 april 2013

Officiƫle start bouw Maria van Artois

Op 18 april is het officiële startsein gegeven voor de bouw van appartementencomplex Maria van Artois in Terneuzen. Frank van Hulle, wethouder Gemeente Terneuzen en Bennie Saman, voorzitter Raad van Bestuur Soka, hebben de eerste kolom geplaatst.

Handeling start bouw
Maria van Atrois wordt gebouwd op de plaats van het oude verzorgingstehuis De Blide, dat eind vorig jaar is gesloopt. Maria van Artois wordt een appartementencomplex van 4 verdiepingen met 48 moderne appartementen voor zowel verkoop als verhuur. Op de begane grond worden verhuurbare ruimte, voor bijvoorbeeld fysiotherapeut of tandarts, en een parkeergarage gerealiseerd. De nieuwbouw wordt middels een restaurant verbonden met het naastgelegen nieuwe zorgcomplex De Blide. Inmiddels is de ruwbouw in volle gang, naar verwachting zal het gebouw het eerste kwartaal van 2014 worden opgeleverd. 

Er zijn nog verschillende appartementen te koop, meer informatie is te vinden op http://www.mariavanartois.nl/