icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 januari 2019

Open dag Pattistpark Terneuzen

Op 9 fabruari bent u van harte welkom op de open dag van Pattistpark Terneuzen in het Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen van 11:00 tot 14:00 uur. Samen met de makelaars van Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer geven we u graag alle informatie. Zien we u dan?

Open dag Pattistpark Terneuzen

Open dag Pattistpark Terneuzen op 9 februari in het Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen van 11:00 tot 14:00 uur. Samen met de makelaars van Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer geven we u graag alle informatie. Graag tot ziens op 9 februari, u bent van harte welkom!

 

Wonen in Pattistpark is een echte buitenkans. Het biedt u het optimale woonklimaat, rust en luxe, te midden van de veelzijdigheid en dynamiek van Terneuzen. Het appartementengebouw heeft een prachtige ligging aan de Scheldedijk met een fantastisch uitzicht. 

 

Wilt u straks als eerste op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf dan nu alvast in via de website van project Pattistpark