icon-arrow-right
HomeNieuws Open dag Pharos Residence

Open dag Pharos Residence

Actueel

Op zaterdag 7 maart vindt er een open dag van het nieuwbouwproject Pharos Residence in Breskens plaats. U bent van harte welkom in het Pharos Verkoopcentrum in Breskens. Het hele Pharos team is aanwezig om u alle informatie te geven over dit prachtige project.

U bent van harte welkom!

Op zaterdag 7 maart bent u welkom tussen 11:00 en 16:00 uur. De open dag vindt plaats in het Pharos Verkoopcentrum aan de Grote Kade 33 in Breskens. Parkeren kan in de directe omgeving, op het parkeerterrein van de Plus Supermarkt en rondom het Spuiplein of Oranjeplein (let op: blauwe parkeerzone). 

 

Het Pharos team bestaande uit Tournois MakelaardijDe Dobbelaere Makelaars en Aannemersbedrijf Van der Poel BV staat klaar om u te informeren over dit prachtige project. U bent van harte welkom!

Luxe appartementen aan zee

Wonen in Pharos Residence is een buitenkans! Het biedt u het optimale woonklimaat, rust en luxe, te midden van de veelzijdigheid en dynamiek van de Zeeuws-Vlaamse kust. De schitterende appartementen zijn voorzien van veel glas en  riante terrassen, met op de bovenste verdieping enkele penthouses. Hier kunt u op elk moment van de dag genieten van de zon én zicht op het water. 

 

Kijk voor meer informatie over dit project op www.pharosresidence.nl

+