icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 februari 2019

Second Home Beurs - Utrecht

Bezoek de Second Home Beurs in Utrecht op 8, 9 en 10 maart 2019. Registreer online voor een gratis toegangkaart. Graag tot dan! 

Second Home Utrecht 2019
Second Home Beurs Utrecht

Op 8, 9 en 10 maart 2019 staan wij op de Second Home Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dé plek om inspiratie op te doen voor een vakantiewoning en u te laten informeren over de mogelijkheden. Vorig jaar was de beurs een groot succes en ook dit jaar worden duizenden bezoekers verwacht. Ook kunt u diverse lezingen en presentaties bijwonen over de aspecten die komen kijken bij aankoop van een vakantiewoning. Een bezoek aan de Second Home Beurs is een echte aanrader! 

 

Registreer hier uw kaart online en bezoek de beurs gratis. Mogen we u verwelkomen in de stand van Aannemingsbedrijf Van der Poel? Graag tot ziens!