icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 mei 2017

Second Home Expo Antwerpen groot succes

Op 13 en 14 mei waren we aanwezig op de Second Home Expo in Antwerpen – ons doel was het vakantiegevoel van de bezoekers te prikkelen met Zeeuwse vakantiewoningen. Onze stand was in stijl ingericht met een heus Zeeuws strandhuisje. Veel dichter kan je niet bij de Zeeuwse kust komen in Antwerpen!  

De projecten die in de spotlights werden gezet tijdens deze beurs waren ‘De Groote Duynen’ in Kamperland en ‘De Veerse Wende’ aan het Veerse Meer. De beurs was druk bezocht en we kregen veel belangstellenden in de Van der Poel stand.

Deze beurs hadden we een primeur: om de bezoekers een echte beleving te bezorgen hadden we een Virtual Reality bril meegenomen waar de bezoeker de prachtige omgeving van De Veerse Wende kon ervaren, inclusief een kijkje in de ruime waterwoningen. De reacties waren erg enthousiast – de VR bril gaat de volgende keer zeker weer mee!