icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 juni 2019

Start verkoop: De Haven Aardenburg

Afgelopen zaterdag ging de verkoop van het nieuwe project De Haven Aardenburg officieel van start. 

Veel interesse tijdens de Open dag

De Open dag van nieuwbouwproject De Haven Aardenburg die plaatsvond in restaurant In den Wijngaard in Aardenburg op zaterdag 8 juni is druk bezocht. Tijdens de open dag stonden de makelaars van Zwin Regio klaar om informatie te geven aan alle geïnteresseerden. 

Zalig wonen in het intieme aardenburg

In De Haven, aan de rand van het intieme Aardenburg, worden 2 fraaie woningblokken gerealiseerd bestaande uit 9 eengezinswoningen, type ‘Meerpaal’ en 8 levensloopbestendige woningen, type ‘Bolder’. Wonen in De Haven is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De woningen van De Haven zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Een innovatief, gasloos klimaatsysteem zorgt voor optimaal comfort tegen lage energiekosten. 

 

Meer weten over dit project? Ga naar www.havenaardenburg.nl