icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 oktober 2019

Verkoopdagen Pharos Residence

Op 30 november vindt er een verkoopdag van het nieuwbouwproject Pharos Residence in Breskens plaats. U bent van harte welkom in het Pharos Verkoopcentrum in Breskens. Het hele Pharos team is aanwezig om u alle informatie te geven over dit prachtige project.

Luxe appartementen aan zee

Op 25, 27, 29 en 30 november bent u welkom tussen 10:00 en 16:00 uur. Het verkoopweekend vindt plaats in het Pharos Verkoopcentrum aan de Grote Kade 33 in Breskens. Parkeren kan in de directe omgeving, op het parkeerterrein van de Plus Supermarkt en rondom het Spuiplein of Oranjeplein (let op: blauwe parkeerzone). 

 

Het Pharos team bestaande uit Tournois MakelaardijDe Dobbelaere Makelaars en Aannemersbedrijf Van der Poel BV staat klaar om u te informeren over dit prachtige project. U bent van harte welkom!

 

Kijk voor meer informatie over dit project op www.pharosresidence.nl