icon-arrow-right
HomeOver onsVacatures Vacature - Aankomend calculator met een oog voor bouwkosten

Vacature - Aankomend calculator met een oog voor bouwkosten

Aannemersbedrijf Van der Poel bv

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-03-26

Dit is wat je gaat doen

Vanaf de eerste penstrepen op papier word je begeleid bij het bepalen van de kostprijs tot het maken van een gedetailleerde werkbegroting. Ook word je betrokken bij het opstellen van de algemene bouwplaatskosten. Alles om te komen tot een haalbaar plan met een optimaal programma van eisen. Je gaat bouwmethoden en kostenimplicaties doorzien en overlegt met het interne projectteam. Het opstellen en bewaken van de kansen- en risicoanalyse is vanzelfsprekend.

Dit is wie je bent

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (bouwkunde). Werkervaring is een pré;
Je communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn uitstekend;
Je bent accuraat, neemt initiatief, pro-actief en je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
Je hebt affiniteit met BIM, Solibri, Vico en andere nieuwe ontwikkelingen op automatiseringsgebied.

Wij bieden je

Een werkplek in een dynamische organisatie waarin geen werkdag hetzelfde is. De kans om veel werkervaring op te doen en samen te werken aan mooie bouwprojecten. Een uitdagende functie in een professionele organisatie met volop ruimte voor groei. Uiteraard onder uitstekende begeleiding. Informele sfeer met gezellige collega’s. Marktconform salaris met groeiperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Geïnteresseerd geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar mjajansen@volkerwessels.com.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR Manager, 06-22549775. 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze organisatie, bezoek onze website www.vanderpoelterneuzen.nl
en www.volkerwessels.comof kom eens op bezoek om je mogelijkheden te bespreken.


Aannemersbedrijf Van der Poel

Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Van der Poel staat zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling.Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming
Contactgegevens: Hughersluys 31, 4536 HM Terneuzen, www.vanderpoelterneuzen.nl

Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Van der Poel b.v. maakt als zelfstandig opererende werkmaatschappij deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin NV. Deze organisatie omvat een grote hoeveelheid bedrijven, welke allen werkzaam zijn in de categorie Bouw en Vastgoed, Infrastructuur of Specialismen. Aannemersbedrijf Van der Poel is gevestigd in Terneuzen en is actief in het ontwikkelen en/of het bouwen van woningen, appartementen of utiliteitsgebouwen. Het werkgebied van Aannemersbedrijf Van der Poel is Zeeland en een deel van Noord Brabant. 

In de organisatie van Aannemersbedrijf Van der Poel werken momenteel circa 70 medewerkers, waarvan 30 bouwvakmedewerkers en 40 uitvoerende, technische en administratieve krachten. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op de website www.vanderpoelterneuzen.nl

Vacature - bouwkundig tekenaar / BIM modelleur

+