Vacature Administratief Medewerker / Projectadministrateur - Aannemersbedrijf Van der Poel Terneuzen
HomeOver onsVacatures Vacature Administratief Medewerker / Projectadministrateur

Vacature Administratief Medewerker / Projectadministrateur

De functie

In deze functie geef je inzicht in de actuele administratie en financiële status van onze bouwprojecten. Je signaleert financiële ontwikkelingen en de voortgang binnen projecten en neemt het initiatief om daarover met projectteams en hoofd administratie van gedachten te wisselen. Het opstellen van managementrapportages en de algemene ondersteuning van hoofd administratie behoort tot deze taken. De hoofdtaken zijn: 

  • Inlezen van de werkbegroting, incl. meer- & minderwerk 
  • Beoordelen van de productiestanden van de bouwprojecten i.o.m. projectleiders 
  • Signaleren van afwijkingen en deze vertalen naar praktische oplossingen
  • Opstellen van projectrapportages en liquiditeitsprognoses
  • Controleren en signaleren van de termijnstaten
  • Voeren van correspondentie met leveranciers en onderaannemers
  • Mede aansturen van de financiële organisatie
  • Projectmatige verbeterplannen oppakken

Wij vragen

Je bent in het bezit van een MBO of HBO diploma op bedrijfseconomisch gebied en een afgeronde opleiding SPD/MBA. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en hebt affiniteit met bouwprocessen en IT (Navision en Excel). Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren, heb je een stevige persoonlijkheid met een 'hands-on' mentaliteit. Daarnaast heb je een ondernemende dienstverlenende persoonlijkheid met een goed ontwikkeld signalerend vermogen. Je blikveld is breed en je kritische blik is scherp. Jouw in- en externe klantgerichtheid en communicatief vermogen is sterk. Tot slot ben je beschikbaar voor 40 uur per week en woonachtig in de regio. 

Wij bieden

Een uitdagende functie in een dynamische, professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar mjajansen@volkerwessels.com. Voor meer informatie over deze afwisselende, uitdagende functie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR Manager, 06-22549775.

Aannemersbedrijf Van der Poel

Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Van der Poel staat zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling.

 

Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming
Contactgegevens: Hughersluys 31, 4536 HM Terneuzen, www.vanderpoelterneuzen.nl

Administratief Medewerker / Projectadministrateur

+