HomeOver onsVacatures Vacature - Bouwkundig tekenaar / BIM modelleur

Vacature - Bouwkundig tekenaar / BIM modelleur

Aannemersbedrijf Van der Poel bv

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-03-26

De functie

In de functie als bouwkundig tekenaar verzorg je in de voorbereiding en engineering van verschillende projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw, waarin we voornamelijk actief zijn. Je werkt zowel aan werktekeningen als diverse maatvoeringstekeningen voor diverse projecten. 

 

Over het algemeen werk je vanuit een BIM- Model (Bouw Informatie Model) waarbij 3D beelden worden omgezet naar maakbare technische details en produktietekeningen. Je voert regelmatig overleg met collega’s, zoals werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders. 

In de aanvullende functie als BIM Modelleur ga je zelfstandig modelleren aan kleinere projecten om te komen tot bouwtechnische 3D tekeningen. Je maakt afspraken met alle partijen die betrokken zijn bij het ontwikkelen en beheren van het gebouwmodel. Ervaring met het bouwen van Revitfamilies en -templates is een pré. Ook het ontwikkelen van nieuwe tekenmethoden en procedures samen met beheren van standaarden en bibliotheken is een van de mogelijkheden. Op organisatie niveau zorgt de BIM modelleur voor een continue verbetering van de BIM-structuur, documenten en methoden.

Benodigde opleiding en ervaring

  • Minimaal HBO niveau, door opleiding en/of werkervaring verkregen
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als tekenaar / modelleur
  • Goed inzicht in het totale bouwproces
  • Kennis van BIM, Lean en Ketensamenwerking, al dan niet door externe training opgedaan
  • Kennis van en ervaring met de volgende tools is een pre: SketchUp; Solibri model Checker, Tekla BIMsight, Autodesk Revit; ArchiCAD, AutoCAD

Jouw kwaliteiten

Enthousiasme, zelfstandig, gedisciplineerd, georganiseerd, leergierig, innovatief, doorzettingsvermogen, goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, inventief, empatisch.

Wij bieden je

Een uitdagende functie in een dynamische, professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Informele sfeer van kundige collega’s die op een prettige 

Solliciteren

Geïnteresseerd geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar mjajansen@volkerwessels.com.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR Manager, 06-22549775. 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze organisatie, bezoek onze website www.vanderpoelterneuzen.nl
en www.volkerwessels.com of kom eens op bezoek om je mogelijkheden te bespreken.

 

Aannemersbedrijf Van der Poel

Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Van der Poel staat zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling.

Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming
Contactgegevens: Hughersluys 31, 4536 HM Terneuzen, www.vanderpoelterneuzen.nl

Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Van der Poel b.v. maakt als zelfstandig opererende werkmaatschappij deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin NV. Deze organisatie omvat een grote hoeveelheid bedrijven, welke allen werkzaam zijn in de categorie Bouw en Vastgoed, Infrastructuur of Specialismen. Aannemersbedrijf Van der Poel is gevestigd in Terneuzen en is actief in het ontwikkelen en/of het bouwen van woningen, appartementen of utiliteitsgebouwen. Het werkgebied van Aannemersbedrijf Van der Poel is Zeeland en een deel van Noord Brabant. 

In de organisatie van Aannemersbedrijf Van der Poel werken momenteel circa 70 medewerkers, waarvan 30 bouwvakmedewerkers en 40 uitvoerende, technische en administratieve krachten. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op de website www.vanderpoelterneuzen.nl

Vacature - bouwkundig tekenaar / BIM modelleur

+