HomeOver onsVacatures Vacature - Organisatietalent in bouwvoorbereiding

Vacature - Organisatietalent in bouwvoorbereiding

Aannemersbedrijf Van der Poel bv

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-06-12

Dit is wat je gaat doen

Als werkvoorbereider ben je de verbindende factor en lever je een essentiële bijdrage aan onze projecten. Je regelt de technische voorbereiding op een moderne en innovatieve manier en de bewaakt de processen. Je werkt enthousiast samen in de projectteams en partners.

Dit is wie je bent

Je bent in het bezit van een HBO diploma Bouwkunde en je hebt een aantal jaar ervaring opgedaan in de woning- en utiliteitsbouw. Je affiniteit met BIM, LEAN en ketensamenwerking (het VolkerWessels programma Samen Slimmer Bouwen) is groot, evenals je ambitie om te innoveren. We leiden je verder op in je vaardigheid met Revit en Solibri. Je basiskennis van deze programma’s is een pré. Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren, is plannen en organiseren je sterkste punt. Daarnaast ben je ondernemend, pragmatisch, resultaatgericht en communicatief sterk.

Wij bieden je

Een uitdagende functie in een dynamische, professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Jouw toekomstperspectief is veelbelovend. Informele sfeer van kundige collega’s die op een prettige manier in teamverband samenwerken. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden prima. 

Solliciteren

Geïnteresseerd geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar mjajansen@volkerwessels.com.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR Manager, 06-22549775. 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze organisatie, bezoek onze website www.vanderpoelterneuzen.nl
en www.volkerwessels.comof kom eens op bezoek om je mogelijkheden te bespreken.

 

Aannemersbedrijf Van der Poel

Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Van der Poel staat zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling.

 

Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming

Contactgegevens: Hughersluys 31, 4536 HM Terneuzen, www.vanderpoelterneuzen.nl

Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Van der Poel b.v. maakt als zelfstandig opererende werkmaatschappij deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin NV. Deze organisatie omvat een grote hoeveelheid bedrijven, welke allen werkzaam zijn in de categorie Bouw en Vastgoed, Infrastructuur of Specialismen. Aannemersbedrijf Van der Poel is gevestigd in Terneuzen en is actief in het ontwikkelen en/of het bouwen van woningen, appartementen of utiliteitsgebouwen. Het werkgebied van Aannemersbedrijf Van der Poel is Zeeland en een deel van Noord Brabant. 

In de organisatie van Aannemersbedrijf Van der Poel werken momenteel circa 70 medewerkers, waarvan 30 bouwvakmedewerkers en 40 uitvoerende, technische en administratieve krachten. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op de website www.vanderpoelterneuzen.nl

Vacature - Senior organisatietalent in bouwvoorbereiding

+