icon-arrow-right
HomeOver onsVacatures Projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar

Aannemersbedrijf Van der Poel bv

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2020-04-23

Wil jij als ontwikkelaar het commercieel succes van Van der Poel vergroten?

 

Ben jij iemand met lef? Zie jij kansen en grijp je die dan ook? En ben jij nog lang niet uitgeleerd? Dan ben jij de projectontwikkelaar waarmee we graag samen willen werken. 

Hier ga jij mee aan de slag

Jij bent als projectontwikkelaar verantwoordelijk voor het onderzoeken van de haalbaarheid van nieuwe ontwikkelprojecten. Je adviseert op het gebied van de afzetbaarheid, uitvoerbaarheid, bouwtechnische en bouwfysisch mogelijkheden en budget. Daarnaast zorg je voor alle benodigde vergunningen en contractstukken ten behoeve van uitvoering en verkoop. Met andere woorden: samen met jouw team verzorg je de uitwerking van een project - van initiatieffase tot realisatiefase. Je maakt deze projecten sluitend in een winstgevende businesscase. 

Waar ons team naar op zoek is

Iemand die scherp is, initiatief neemt, kansen ziet, lef toont en wilt blijven ontwikkelen. En verder: 

  • Je hebt 5 of meer jaar ervaring  op het gebied van bouwkunde en projectontwikkeling; 
  • Je beschikt over HBO+ / WO werk- en denkniveau; 
  • Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend , zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt aantoonbaar commerciële successen geboekt en een (warm) relatienetwerk;
  • Je hebt grondige kennis  van juridische aspecten en contractvorming van samenwerkingsverbanden; 
  • Je hebt affiniteit  met BIM.

Dit bieden we jou

Je komt te werken bij een dynamisch ontwikkelende bouwer met een torenhoog ambitieniveau. Je krijgt een uitdagende commerciële rol in een professionele organisatie met volop ruimte voor groei. Een salaris dat past bij jouw functie en ervaring, met groeiperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen in informele sfeer met kundige collega’s waarmee jij kunt levelen.

Wie wij zijn

Wij zijn Aannemersbedrijf Van der Poel en zijn actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Denk aan woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Wij staan zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van ons personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft ons team een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling. 

 

Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming.

Solliciteren?

Word jij onze nieuwe projectontwikkelaar? Mail dan jouw CV en motivatiebrief naar Martijn Jansen, HR Manager - mjajansen@volkerwessels.com.

Meer informatie of heb je vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van de vacature of wil je meer weten? Bezoek voor meer info www.vanderpoelterneuzen.nlen www.volkerwessels.comof neem contact met ons op via bovenstaand e-mailadres of 06-22549775. We geven je graag het antwoord wat je zoekt.

Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Van der Poel b.v. maakt als zelfstandig opererende werkmaatschappij deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin NV. Deze organisatie omvat een grote hoeveelheid bedrijven, welke allen werkzaam zijn in de categorie Bouw en Vastgoed, Infrastructuur of Specialismen. Aannemersbedrijf Van der Poel is gevestigd in Terneuzen en is actief in het ontwikkelen en/of het bouwen van woningen, appartementen of utiliteitsgebouwen. Het werkgebied van Aannemersbedrijf Van der Poel is Zeeland en een deel van Noord Brabant. 

In de organisatie van Aannemersbedrijf Van der Poel werken momenteel circa 70 medewerkers, waarvan 30 bouwvakmedewerkers en 40 uitvoerende, technische en administratieve krachten. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op de website www.vanderpoelterneuzen.nl

+