icon-arrow-right
HomeOver onsVacatures Vacature Stage - Afstudeerproject

Vacature Stage - Afstudeerproject

Aannemersbedrijf Van der Poel bv

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2018-10-16

Ruimte voor jong talent

Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest  uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Je kent ons wellicht van projecten zoals het Strandhotel en Duinhof in Cadzand, Duinenwater in Knokke en Sluyswachter in Terneuzen. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten. Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming. 

 

Samen Slimmer Bouwen: dat is het concern brede verbeterprogramma van VolkerWessels. Binnen Van der Poel vertalen we dit naar praktische oplossingen. Hoe bereiken we procesoptimalisatie? Hoe kunnen we de na- calculatie optimaliseren? Mooie vragen waar wij druk mee bezig zijn. 

Solliciteren

Wil je hieraan jouw bijdrage leveren in de vorm van een stage of afstudeerproject? Dan nodigen wij je uit met elkaar te sparren over de mogelijkheden. Stuur je motivatie en CV naar mjajansen@volkerwessels.com

 

Voor een afspraak of meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR manager, 06-22549775. 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze organisatie, bezoek onze website www.vanderpoelterneuzen.nl en www.volkerwessels.com of kom eens op bezoek om je mogelijkheden te bespreken. 

Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Van der Poel b.v. maakt als zelfstandig opererende werkmaatschappij deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin NV. Deze organisatie omvat een grote hoeveelheid bedrijven, welke allen werkzaam zijn in de categorie Bouw en Vastgoed, Infrastructuur of Specialismen. Aannemersbedrijf Van der Poel is gevestigd in Terneuzen en is actief in het ontwikkelen en/of het bouwen van woningen, appartementen of utiliteitsgebouwen. Het werkgebied van Aannemersbedrijf Van der Poel is Zeeland en een deel van Noord Brabant. 

In de organisatie van Aannemersbedrijf Van der Poel werken momenteel circa 70 medewerkers, waarvan 30 bouwvakmedewerkers en 40 uitvoerende, technische en administratieve krachten. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op de website www.vanderpoelterneuzen.nl

Vacature Stage - Afstudeerproject

+