icon-arrow-right
HomeOver onsVacatures Vacature timmerlieden

Vacature timmerlieden

Aannemersbedrijf Van der Poel bv Productie / Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2018-04-22

Van der Poel in Terneuzen zoekt aanstormende èn professionele timmerlieden

Aannemersbedrijf Van der Poel is de meest vooraanstaande ontwikkelende bouwer in Zeeland. Je kent ons wellicht van projecten zoals het Strandhotel en Duinhof in Cadzand-Bad, Duinenwater in Knokke, Sluiswachter in Terneuzen of onze geweldige woningbouwopgave in de regio. 

 

De instroom van timmerlieden, metselaars en leerlingen garandeert de continuïteit van onze organisatie. En daarop zijn wij trots! Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar de beste timmerlieden voor ons bedrijf. 

 

Als vakman wordt je ingezet op de mooiste bouwprojecten in de regio en ben je werkzaam in een sterk team van professionele collega's in een gedegen organisatie. Onze timmerlieden zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en kennen de kneepjes van het vak. Hierop worden ze uiteraard continu getraind op vakmanschap en veilig werken. 

 

Ook is er ruimte voor leerling werknemers. Zij worden op onze bouwplaatsen voorbereiden op het functioneren in de praktijk. Hun skills worden getraind door ervaren en betrokken leermeesters. Zij zorgen voor een persoonlijke coaching en ondersteuning tijdens het leer-werktraject. 

Sollicteren

Ben jij een (aanstormend) timmerman? Ben jij gemotiveerd en spontaan, handig en leergierig met hart voor de bouw? Mail dan jouw CV en motivatie naar mjajansen@volkerwessels.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR Manager, 06-22549775. 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze organisatie, bezoek onze website www.vanderpoelterneuzen.nl en www.volkerwessels.com of kom eens op bezoek om je mogelijkheden te bespreken. 

Aannemersbedrijf Van der Poel

Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Van der Poel staat zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten. Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming. 

Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Van der Poel b.v. maakt als zelfstandig opererende werkmaatschappij deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin NV. Deze organisatie omvat een grote hoeveelheid bedrijven, welke allen werkzaam zijn in de categorie Bouw en Vastgoed, Infrastructuur of Specialismen. Aannemersbedrijf Van der Poel is gevestigd in Terneuzen en is actief in het ontwikkelen en/of het bouwen van woningen, appartementen of utiliteitsgebouwen. Het werkgebied van Aannemersbedrijf Van der Poel is Zeeland en een deel van Noord Brabant. 

In de organisatie van Aannemersbedrijf Van der Poel werken momenteel circa 70 medewerkers, waarvan 30 bouwvakmedewerkers en 40 uitvoerende, technische en administratieve krachten. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op de website www.vanderpoelterneuzen.nl

Vacature timmerlieden en metselaars

+