icon-arrow-right
HomeOver onsVacatures Vacature werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereider

Aannemersbedrijf Van der Poel bv Ontwerp / Engineering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2018-04-22

Wij zoeken een organisatietalent in bouwvoorbereiding.

Dit is wat je gaat doen

Als (senior) werkvoorbereider ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de technische voorbereiding op een moderne en innovatieve manier en de bewaakt de processen. Je werkt enthousiast samen in het projectteam en met onze partners.

Wat breng je mee

Een MBO- of HBO-diploma Bouwkunde, aangevuld met diverse cursussen op het gebied van werkvoorbereiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de woningbouw. Plannen en organiseren is je sterkste punt. Je bent resultaatgericht en ondernemend, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt graag en resultaatgericht samen. Je bent bekend met BIM en het werken met BIM-modellen.

Wij bieden je

Een uitdagende functie in een dynamische, professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je werkt in een enthousiast team in een plezierige werkomgeving, met als basisstandplaats onze vestiging in Terneuzen. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en passend bij jouw kennis en ervaring, je hebt de beschikking over een leaseauto, laptop en telefoon. We investeren ruimschoots in training en ontwikkeling. Uiteraard is dit maatwerk!

Solliciteren

Geïnteresseerd geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar mjajansen@volkerwessels.com.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR Manager, 06-22549775.

Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Van der Poel b.v. maakt als zelfstandig opererende werkmaatschappij deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin NV. Deze organisatie omvat een grote hoeveelheid bedrijven, welke allen werkzaam zijn in de categorie Bouw en Vastgoed, Infrastructuur of Specialismen. Aannemersbedrijf Van der Poel is gevestigd in Terneuzen en is actief in het ontwikkelen en/of het bouwen van woningen, appartementen of utiliteitsgebouwen. Het werkgebied van Aannemersbedrijf Van der Poel is Zeeland en een deel van Noord Brabant. 

In de organisatie van Aannemersbedrijf Van der Poel werken momenteel circa 70 medewerkers, waarvan 30 bouwvakmedewerkers en 40 uitvoerende, technische en administratieve krachten. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op de website www.vanderpoelterneuzen.nl

+