icon-arrow-right
HomeProjecten Pattistpark

Pattistpark

Terneuzen

Wonen in stijl. Beter kunt u uw nieuwe appartement in Pattistpark I niet omschrijven. Geniet 's ochtends bij de eerste zonnestralen van het prachtig stilleven op het water van het de Westerschelde. Ontbijt aan de keukentafel met uitzicht over Terneuzen en de Otheense kreek en aanschouw uw omgeving die langzaam ontwaakt. En sluit de dag af met een sfeervolle zonsondergang en een goed glas wijn op uw balkon. In Pattistpark ontdekt u het geheim van het goede leven. Iedere dag genieten van wat de dag u brengt.

De eerste toren wordt circa 42 meter hoog en telt 14 woonlagen met in totaal 48 luxe koopappartementen in diverse types. Per woonlaag zijn er slechts maximaal vier appartementen, u heeft dus maar weinig buren en dus veel privacy. Elk appartement geeft een ruimtelijk gevoel door het gebruik van veel glas, een vrij en panoramisch uitzicht rondom. De appartementen onderscheiden zich door de ruime opzet.

Een standaard appartement heeft een afmeting van ca. 93 m2*, maar een appartement van ca. 130 m2* behoort ook tot de mogelijkheden. En wilt u echt ruimte... dan is misschien het exclusieve penthouse van ca. 260 m2* u op het lijf geschreven. 

Feiten & cijfers

 • Categorie
  Wonen
 • Een ontwikkeling van
  Bax & Van Kranenburg Beheer, Oosterbaan Invest en Aannemersbedrijf van der Poel
 • Projectcategorieën
  2. In voorbereiding
  1. In verkoop

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+