Zoeken
20210220 VdPoel Groote Jonkvrouw 32.jpg

MorgenWonen Plus

De voordelen van industrieel bouwen zijn duidelijk. Meer snelheid, betere kwaliteit en optimaal grip op kosten, om er maar enkele te noemen. Maar wat als uw project om meer exclusiviteit of ontwerpvrijheid vraagt? In dat geval biedt MorgenWonen Plus uitkomst. Conceptwoningen op basis van een industrieel geproduceerd casco, aangevuld met maatwerk. VolkerWessels brengt al decennialang conceptueel bouwen in de praktijk. Meer dan 100.000 woningen hebben wij op deze manier gerealiseerd. Alle kennis en kunde die we daarmee hebben opgedaan, alle investeringen, samenwerkingen, innovaties en doorontwikkelingen komen samen in MorgenWonen Plus.

Industrieel met maatwerk

Met MorgenWonen Plus realiseren we zeer hoogwaardige grondgebonden woningen en appartementen. Ook voor de sociale sector. In grote en kleinere series, zowel binnenstedelijk als op uitbreidingslocaties. Ook heel kleine woningen zijn met MorgenWonen Plus mogelijk. We produceren deze woningen zoveel mogelijk in onze eigen fabriek en voegen daar op de bouwplaats maatwerk aan toe. Daarmee combineren we de voordelen van industrieel met flexibiliteit en kunnen we ieder uniek ontwerp maken. Bijvoorbeeld wanneer welstandseisen daar om vragen of een opdrachtgever de keuken of warmtepomp op een afwijkende plek in de woning wil. Mogelijk vereisen stedenbouwkundige kaders een heel specifieke plattegrond, zoals een bijzondere gevel. Of misschien kiest u als opdrachtgever liever voor het ontwerp van uw eigen architect. 

Duurzaam, natuurinclusief, klimaatadaptief

Zoals alle MorgenWoningen zijn ook onze Plus-woningen bijzonder duurzaam. In energetisch opzicht maken we precies wat beantwoordt aan de duurzaamheidsambities van uw corporatie. BENG, energieneutraal of Nul-Op-De Meter. Natuurinclusieve voorzieningen, zoals nestkasten voor vogels en vleermuizen, zijn standaard. Omdat Plus minder ontwerprestricties kent, is er met het oog op circulariteit alle ruimte om eerder gebruikte materialen en onderdelen toe te passen. Of om woningen met groene daken en gevels een klimaatadaptieve ‘plus’ mee te geven. Het slimste uit de fabriek, met onbeperkte keuzevrijheid.  Dat is MorgenWonen Plus. Het beste van twee werelden!             

MorgenWonen Plus

Alle flexibiliteit en zekerheden van MorgenWonen, ‘plus’ een aantal extra mogelijkheden:

■             Maatwerk met kwaliteitscomponenten uit de fabriek

■             Meer flexibiliteit

■             Energieprestatie aanpasbaar op specifieke wensen

■             Gecontroleerd bouwproces door ruime ervaring