icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen Plus

Plus is de woonvariatie van MorgenWonen met meer ontwerpvrijheid. Vraagt het bestemmingsplan of de uitvraag van onze opdrachtgever om ontwerpvrijheid of maatwerk? Dan is MorgenWonen Plus de juiste woonvariatie voor jou. We werken vanuit de basis van de MorgenWonen Puur. Jij krijgt gegarandeerd de kwaliteit die je van ons gewend bent. De flexibiliteit van MorgenWonen Plus biedt jou de ruimte om tot unieke ontwerpen te komen. Je kunt dit geheel afstemmen op jouw duurzaamheidsambities.

Bouwen aan morgen begint vandaag

MorgenWonen loopt voorop als het gaat om duurzaam en circulair bouwen. We bouwen industrieel. Wist je dat al onze industriële woningen energieneutraal zijn? We leggen de lat hoog. We gaan verder dan de BENG-norm. Hoe we dit doen? We leggen bijvoorbeeld in de basis al een volledig geïntegreerd zonnepanelensysteem. Ook zijn de woningen in de basis energiezuinig. Daarnaast zijn een gezond binnenklimaat, een hoog wooncomfort en een aangename woonomgeving onze standaard. Voor het bouwen van de woningen maken we zo efficiënt mogelijk gebruik van duurzame materialen.

 

  • Maatwerk met kwaliteitscomponenten uit onze fabriek
  • Individuele oplossingen en maatwerk
  • Kwaliteit die je van ons gewend bent