Zoeken
Update MorgenWonen 2.0 - Regio Zuid (1).jpg

Industrieel bouwen

MorgenWonen. De toekomst van thuis. MorgenWonen is het woninglabel van VolkerWessels. Een label dat staat voor een breed scala aan duurzame kwaliteitswoningen. Voor wonen met zekerheid, wooncomfort in een aangename omgeving. Woningen die meer energie opwekken dan verbruiken. Duurzaam gebouwd met de hoogste kwaliteit. In onze fabrieken prefabriceren we deze woningen. Zodat we ze morgen met zekerheid kunnen bouwen. We doen dit sinds 2014. En we blijven innoveren. MorgenWonen is hiermee dé standaard van industriële bouw. We bieden snelheid, betaalbaarheid en kwaliteit. Met MorgenWonen bouwt VolkerWessels aan de huizen van morgen, die volgende generaties hun thuis noemen. MorgenWonen. De toekomst van thuis.

0042_FldB_20160311_093154__DSC3112vk.jpg

MorgenWonen Puur

Bij onze woonvariatie MorgenWonen Puur leveren wij sublieme kwaliteit. We hebben immers acht jaar ervaring. De kwaliteitswoningen zijn standaard nul-op-de-meter en worden zoveel mogelijk in optimale condities in de fabrieken voorbereid. De woningen wekken meer energie op dan dat ze verbruiken. Dit voel je in je portemonnee want het heeft direct invloed op je energierekening. Deze woonvariatie is ook geschikt voor appartementen.

Lees meer
20210220 VdPoel Groote Jonkvrouw 32.jpg

MorgenWonen Plus

Plus is de woonvariatie van MorgenWonen met meer ontwerpvrijheid. Vraagt het bestemmingsplan of de uitvraag van onze opdrachtgever om ontwerpvrijheid of maatwerk? Dan is MorgenWonen Plus de juiste woonvariatie voor jou. We werken vanuit de basis van de MorgenWonen Puur. Jij krijgt gegarandeerd de kwaliteit die je van ons gewend bent. De flexibiliteit van MorgenWonen Plus biedt jou de ruimte om tot unieke ontwerpen te komen. Je kunt dit geheel afstemmen op jouw duurzaamheidsambities.

Lees meer
Afbeelding1.png

MorgenWonen Hout

Innoveren, anders denken en anders doen. Dat is de toekomst van de (hout)bouw. Met MorgenWonen Hout stimuleren we om meer te bouwen in hout, want de voordelen van hout zijn eindeloos. Hout ademt, hout leeft, hout voelt warm aan en geeft daardoor ongekend wooncomfort. En hout is het enige bouwmateriaal dat groeit! Daarom bouwt VolkerWessels met MorgenWonen Hout de meest duurzame houten appartementen en woningen van Nederland.

Lees meer