Zoeken
Volkerwessels

VolkerWessels. Wij zijn makers. De Toekomstmakers.

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 130 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

Volkerwessels logo
Volkerwessels

Groot, maar toch klein

Wereldbekend en beursgenoteerd; VolkerWessels is actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie en telecom. We ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren en exploiteren. En dat doen we voor al onze stakeholders: opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers en de maatschappij in het algemeen.

VolkerWessels

Samen (be)leven

VolkerWessels gelooft in een leefomgeving waar levenskwaliteit centraal staat. Samen zijn we daar elke dag mee bezig. Dit gaat verder dan het opleveren van woningen, wegen of netwerkverbindingen. Wij ontwerpen en realiseren slimme, sociale en innovatieve wijken en natuurgebieden waar alles aanwezig is en niets verloren gaat. Dit draagt bij aan de gezondheid en het geluk van gebruikers en bewoners. Met andere woorden: aan levenskwaliteit.

Maar samen (be)leven is meer. Binnen onze organisatie werken we samen aan de toekomst. Iedereen brengt zijn eigen kwaliteiten, kennis en persoonlijkheid in. Hierbij zijn duurzaamheid en innovatie belangrijke pijlers. Vol enthousiasme en ambitie kijken we naar de toekomst. We zien mogelijkheden en om die waar te maken hebben we jou nodig. Jouw kritische, frisse of verziende blik. Sluit aan bij VolkerWessels en Maak Morgen Mogelijk.

VolkerWessels

Samen werken

Een stad ontwerp, bouw, beheer en onderhoud je niet alleen. Die klus klaar je met elkaar! Samenwerken met collega's, klanten én de omgeving vinden we dan ook belangrijk. Het liefst bouwen we met meerdere ondernemingen aan projecten. Die aanpak blijkt succesvol! Door de kennis en het enthousiasme van collega’s te bundelen, staan indrukwekkende projecten op onze naam.

Voor onze collega’s betekent dit concreet dat zij hun eigen unieke talenten kunnen inzetten. Want als je in je kracht staat dan ben je op je best! Het gaat niet alleen om het label van je functie, maar ook om wie je bent als persoon. Júíst om wie je bent als persoon! De kracht van het bedrijf VolkerWessels ligt immers in de mensen. Zij Maken Morgen Mogelijk.

Volkerwessels

Samen ontwikkelen

We zijn ambitieus en willen sterker en beter worden. Daarom staat initiatief nemen bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat nieuwe ideeën altijd welkom zijn en fouten maken mag. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Binnen je functie of juist in een totaal andere rol, jij bepaalt het zelf. De 130 ondernemingen binnen VolkerWessels bieden volop mogelijkheden om te groeien in de rol die bij jou past.