Zoeken
19365_ai_EX_Gasthuis_Stp_02_V04.jpg

Het succes van Residence 't Gasthuis

Welkom bij de case Residence 't Gasthuis, een project dat de kracht van echt samenwerken laat zien. ⬇ Lees hieronder verder ⬇

foto ter weel

Een blueprint voor toekomstige zorgprojecten!

De vroege integratie en een gemeenschappelijke visie tussen Zorggroep Ter Weel, Van der Poel, en ARCHIKON liggen ten grondslag aan het succes van dit project en bieden een blauwdruk voor toekomstige projecten. Deze unieke aanpak benadrukt hoe intensief partnerschap en gezamenlijke doelen de basis leggen voor innovatie, duurzaamheid, en financiële haalbaarheid in de zorgvastgoedmarkt.

Logos ter weel

Partnerschap waarvan alle partijen profiteren

  • Integrale samenwerking: lees hoe Van der Poel en ARCHIKON vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke realisatie de handen ineensloegen met Zorggroep Ter Weel, met als resultaat een project dat op tijd en binnen budget wordt uitgevoerd.  
  • Financieel haalbaar model: ontdek het innovatieve financiële model achter Residence 't Gasthuis dat zorgt voor een win-win voor alle betrokken partijen, inclusief de eindgebruikers.
  • Toekomstgerichte zorgoplossingen: lees hoe Residence 't Gasthuis vooroploopt in de zorgsector door het aanbieden van 24/7 zorg, geavanceerde domotica, en een sterke nadruk op gemeenschapsgevoel en zelfstandig wonen.

Geïnteresseerd in samenwerking? Download hier de Case Zorggroep Ter Weel

Gasthuis avond impressie

Blijf op de hoogte van onze projecten

Krijg inzicht in de samenwerking, uitdagingen en mijlpalen van project Residence 't Gasthuis. Leer van onze ervaringen en pas deze toe op uw volgende project.

Volg ons voor de laatste updates en inzichten in de ontwikkeling van andere innovatie (zorg-)vastgoedprojecten.