Zoeken

Bezoek de verkoopdag van Vageland Koewacht

Op zaterdag 31 oktober vindt er een verkoopevent van project Vageland Koewacht plaats. U bent van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur in de kerk, Kerkplein 2, Koewacht. Hier geven Van Huistede Makelaardij en Aannemersbedrijf Van der Poel graag meer informatie over de woningen.

homepage-omgeving2.jpg

Landelijk wonen aan de groene rand van het grensdorp Koewacht

Landelijk wonen, dichtbij de polders en in een bosrijk gebied. Dat is wonen in Vageland in Koewacht. U vindt in Koewacht de rust, ruimte en een hechte gemeenschap, maar ook de levendigheid en gezelligheid van een dorp.

 

Wilt u zelf zien hoe mooi Koewacht is en welke mogelijkheden het dorp biedt als woonplaats? Kom dan zaterdag 31 oktober naar de open dag. De open dag vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur in de kerk aan het Kerkplein 2 in Koewacht.

 

Op deze dag geven wij u ook meer uitleg over het type woningen die wij aanbieden. De eerste fase bestaat uit 1 vrijstaande woning type Krijt, 10 twee-onder-één-kapwoningen type Vuursteen, 5 rijwoningen type Stuik, en 12 levensloopbestendige woningen, type Bussel. Tevens komen er aan de rand van het plan 12 ruime vrije kavels beschikbaar.

 

We zien u graag morgen tijdens de open dag van Vageland Koewacht!

 

Heeft u geen tijd om langs te komen maar wel interesse? Neem dan contact op met Van Huisstede Makelaardij bv of Aannemersbedrijf Van der Poel BV of kijk op www.vagelandkoewacht.nl