icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 september 2020

Bezoek de Second Home Beurs in Utrecht!

Bezoek de Second Home Beurs in Utrecht op 8, 9 en 10 maart 2019. Registreer online voor een gratis toegangkaart. Graag tot dan! 

Op 2, 3 en 4 oktober 2020 staan wij op de Second Home Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dé plek om inspiratie op te doen voor een vakantiewoning en u te laten informeren over de mogelijkheden. Vorig jaar was de beurs een groot succes en ook dit jaar worden duizenden bezoekers verwacht. Ook kunt u diverse lezingen en presentaties bijwonen over de aspecten die komen kijken bij aankoop van een vakantiewoning. Een bezoek aan de Second Home Beurs is een echte aanrader!

 

Tijdens de Second Home Beurs vertellen wij u graag meer over onze projecten Residence Marina Kamperland en Pharos Residence Breskens.

 

Registreer hier uw kaart online en bezoek de beurs gratis. Mogen we u verwelkomen in de stand van Aannemingsbedrijf Van der Poel? Graag tot ziens!