icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 juni 2013

Nieuwsberichten Juni

Start verkoop project Reynaertshof Hulst

Deze maand is de verkoop gestart van project Reynaertshof in Hulst. Op de hoek van de Absdaalseweg en de Stationsweg zal een appartementencomplex met 43 appartementen worden gebouwd. Op de begane grond is ruimte voor winkels en onder het complex wordt een parkeerkelder gerealiseerd. De appartementen variëren van 100 m² tot penthouses van 240 m². Inmiddels zijn vijf appartementen al verkocht en zijn er vijftien opties.

Meer informatie over dit project is te vinden op http://www.reynaertshof.nl/

Officiƫle opening Duinhof

In 2011 is gestart met de bouw van 131 appartementen verdeeld over 6 gebouwen, die op een gemeenschappelijke parkeerkelder staan. Na krap twee jaar bouwen is vorige maand het laatste appartement opgeleverd. Op vrijdag 21 juni was het tijd voor de officiële opening. Duinhof is ontwikkeld in samenwerking met Bax & Van Kranenburg, Compagnie het Zoute en Aannemersbedrijf van der Poel.

Start bouw Het Wapen van Breskens

Donderdag 20 juni is op feestelijke wijze het startsein gegeven voor de bouw van "Het Wapen van Breskens". Dhr. Ploegaart, wethouder van de gemeente Sluis, heeft symbolisch de eerste paal geboord.

Op de plaats van het oude hotel Het Wapen van Breskens, dat inmiddels is gesloopt, zullen 22 luxe appartementen worden gebouwd.

Meer informatie over dit project is te vinden op www.hetwapenvanbreskens.nl