icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 april 2020

Open dag De Kampanje Terneuzen

Op woensdag 13 mei vindt er een Open Dag van project De Kampanje Terneuzen plaats. U bent van harte welkom bij Vermeulen Makelaardij, Herengracht 7 in Terneuzen van 15.00 tot 18.00 uur. De makelaars van Vermeulen Makelaardij & Finance en Aannemersbedrijf van der Poel geven u graag alle informatie over dit mooie project.    Bel ons om een persoonlijke afspraak in te plannen voor deze open dag: 0115 69 40 90.

Nog slechts enkele appartementen beschikbaar

De Kampanje in hartje Terneuzen: de plek waar luxe, comfort, sfeer en ruimte samenkomen. In maart 2020 start de bouw van de 26 schitterende appartementen waar inmiddels de helft van verkocht is. Wonen in De Kampanje is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De appartementen van De Kampanje zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. 

 

  • 26 schitterene appartementen in het centrum van Terneuzen
  • Ideale ligging in hartje Terneuzen, alle voorzieningen vlakbij
  • Appartementen van 85  tot 114
  • Ruime buitenruimtes en dakterrassen tot ca. 50 m², eigen parkeerruimte en berging

  • Geniet van luxe, comfort, sfeer en ruimte op deze unieke plek! 


Meer info? Ga naar https://www.dekampanjeterneuzen.nl.