icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 februari 2020

Open dag Zomerlust

Op 5 maart bent u van harte welkom tijdens de verkoopdag van het project Zomerlust in Axel. Van 16.00 to 18.00 uur is het modelappartement te bezichtigen. Natuurlijk zijn wij aanwezig om u alle informatie te geven.

Eindeloos genieten tussen water en groen

Op deze rustige woonplek aan de Boslaan, waar water en groen harmonieus samenvloeien, is het heerlijk resideren. De appartementen van Zomerlust zijn direct gelegen aan het rustige water van de Kleine Kreek en liggen op wandelafstand van het centrum van Axel. De expressieve architectuur sluit naadloos aan op de natuurrijke en groene omgeving. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en dragen bij aan een optimale ruimtelijke beleving van uw appartement. Laat u verrassen door de ruime invulling van de appartementen, voorzien van royale terrassen, waardoor u één zult worden met de omgeving.

 

Meer informatie over het project vindt u hier.