icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 februari 2018

Second Home beurs Gent

Bezoek de Second Home Expo in Flanders Expo Gent van 3 t/m 5 februari! Zien we je daar? 

second home gent def
Second Home Expo Gent

Bezoek de Second Home Beurs in Gent 3-5 februari

Van 3 tot en met 5 februari staan wij op de Second Home in Flanders Expo Gent. Dé plek om inspiratie op te doen voor een vakantiewoning en u te laten informeren over de mogelijkheden. Wij presenteren daar met veel plezier onze Zeeuwse projecten met vakantiewoningen: Veerse Wende aan het Veerse Meer en Groote Duynen in Kamperland. Vorig jaar was de beurs een groot succes en ook dit jaar worden duizenden bezoekers verwacht. Ook kunt u diverse lezingen en presentaties bijwonen over de aspecten die komen kijken bij aankoop van een vakantiewoning. Een bezoek aan de Second Home Beurs is een echte aanrader! 

 

Registreer uw kaart online en bezoek de beurs gratis. Mogen we u verwelkomen in de stand van Aannemingsbedrijf Van der Poel? Graag tot ziens!