icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 december 2019

Second Home Expo - Gent

Bezoek de Second Home Expo in Gent van 7 tot en met 9 februari 2020. Registreer online voor een gratis toegangkaart. Graag tot dan! 

Op 7, 8 en 9 februari 2020 staan wij op de Second Home Expo in Flanders Expo Gent. Dé plek om inspiratie op te doen voor een vakantiewoning en u te laten informeren over de mogelijkheden. Vorig jaar was de beurs een groot succes en ook dit jaar worden duizenden bezoekers verwacht. Ook kunt u diverse lezingen en presentaties bijwonen over de aspecten die komen kijken bij aankoop van een vakantiewoning. Een bezoek aan de Second Home Expo is een echte aanrader! 

 

Op de Second Home Expo presenteren wij u graag de projecten Pharos Residence en De Veerse Wende.

 

Registreer hier uw kaart online en bezoek de beurs gratis. Mogen we u verwelkomen in de stand van Aannemingsbedrijf Van der Poel? Standnummer #211. Graag tot ziens!