icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 juni 2019

Start bouw Zomerlust

Vrijdag 24 mei werd de start van de bouw van project Zomerlust in het zonnige Axel ingeluid! In de namiddag werden de handtekeningen op feestelijke wijze op de 'eerste kanaalplaat' gelegd. Na een toespraak door Aannemersbedrijf Van der Poel BV en wethouder van Hulle werd er samen geproost op deze bijzondere start. Mia's Restaurant & Lounge zorgde voor een heerlijke verkoeling om de middag mee af te sluiten. De start is gemaakt en zet zich de komende periode voort!

Zomerlust

Het project Zomerlust in Axel wordt gebouwd op het terrein aan de Boslaan in Axel, waar voorheen restaurant Zomerlust stond. Op deze unieke en prachtige locatie worden twee kleinschalige, exclusieve appartementengebouwen gerealiseerd. Daarnaast worden er zes prachtige gelegen bouwkavels aangeboden voor vrije bebouwing.