icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 juni 2020

Verkoopdag - AnnaBijns Terneuzen

U bent van harte welkom tijdens de verkoopdag van AnnaBijns Terneuzen op donderdag 09 juli van 15:00 tot 18:00 uur bij Naeye-Verstraten, Kennedylaan 90 in Terneuzen. Hier geven Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer en Aannemersbedrijf Van der Poel graag meer informatie over de appartementen aan de Axelsestraat en AnnaBijnsstraat.

Wonen in AnnaBijns

AnnaBijns is gelegen aan de Anna Bijnstraat in de wijk Triniteit in Terneuzen. Na de grondige herstructurering van de wijk Triniteit begin jaren 2000 is daar een moderne wijk ontstaan met parkwoningen gesitueerd rondom een fraai park en een groot plein voor- zien van een fontein. Het nieuwe appartementencomplex AnnaBijns ligt dichtbij dit park. Aan de andere kant, ingeklemd tussen de Axelsestraat en de Guido Gezellestraat ligt de mooie vijver van de Nieuwe Blide omzoomd door prachtige bomen.

 

  • 43 ruime en moderne appartementen;
  • De appartementen van 60 mtot en met 100 m2;
  • Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte en één of twee slaapkamers;
  • Voldoende parkeergelegenheid op het achterterrein met ruime fietsenstalling;
  • Mogelijkheid tot zorg.

Voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus

U bent bij ons van harte welkom. Wij vinden de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers erg belangrijk. Daarom houden wij ons continu aan de laatste RIVM-richtlijnen.

Meer info?

Wilt u alvast meer informatie? Ga naar www.annabijns-terneuzen.nl.