Zoeken

Duurzaamheid centraal tijdens Lekker Leven beurs

  Aannemersbedrijf Van der Poel staat als bouwexpert op de Lekker Leven Beurs a.s. zaterdag 24 maart. Hier vind je volop inspiratie en tips om lekker, slim en duurzaam te leven, wonen en verbouwen.

lekker leven beurs terneuzen.png

Wooncomfort

Als aannemersbedrijf is het onze taak om altijd zo efficiënt en duurzaam mogelijk te bouwen. Dit doen we o.a. door gebruik te maken van duurzame producten die langer mee gaan en minder belastend zijn voor het milieu. Daarnaast stellen we vooral het wooncomfort centraal. Er zijn talloze middelen te gebruiken om ultieme wooncomfort te realiseren die óók nog eens bijdragen aan een duurzaam huishouden.

 

Energienota nul

In de woningen van ons project de Groote Jonkvrouw in het pittoreske IJzendijke is het mogelijk een energienota nul pakket te kiezen waarbij uw energienota jaarlijks op nul uit kan komen!

Dat is nog eens comfort!

 

Gebruiker centraal

Uitgangspunt bij het bepalen van een energienota nul pakket is het gebruikersgedrag. Dat houdt in dat men kijkt naar het gebouw-verbonden verbruik én het gebruikersgedrag. Deze samen zijn bepalend voor de jaaruitkomst van verwarming, warmwater, ventilatie en het huishoudelijk verbruik.

 

Futureproof

De energienota nul wordt gerealiseerd door gebruik te maken van slimme of alternatieve technologieën. De woning wordt bijvoorbeeld verwarmd d.m.v. infrarood stralingspanelen. Infrarood is zeer efficiënt doordat het lokaal kan worden toegepast, per ruimte en “on demand”. Daarnaast is bewezen dat infrarood ook positieve effecten heeft op de gezondheid. Verder is het pakket uitgerust met een duurzame opwekkingsinstallatie (zonnepanelen), een elektrische boiler met warmteterugwinning uit douchewater en een ventilatiesysteem. De woningen zijn ‘futureproof’ doordat er geen gasaansluiting aan te pas komt!

 

Wil jij ook profiteren van deze voordelen en geen energierekeningen meer betalen? Onze collega's vertellen je op de Lekker Leven Beurs graag meer over de projecten waarbij dit mogelijk is!

 

Bekijk hier wat je allemaal nog meer zal zien tijdens de Lekker Leven Beurs.