Zoeken

Grand Hotel "De Zaete" in verkoop

Op de Second Home Beurs in Gent start de verkoop van Grand Hotel "De Zaete" in Yerseke. De beurs wordt gehouden op 22, 23 en 24 februari in de Flanders Expo in Gent.

VNH12-1024_Fullbanner-336x280_exposanten.png
VNH12-1024_Fullbanner-336x280_exposanten.png

Grand Hotel De Zaete zal op een erg bijzondere plek gebouwd worden, namelijk buitendijks aan de oever van de Oosterschelde en in het hart van het gezellige Yerseke. De hotelsuites bieden uitzicht over de Oosterschelde en de omliggende natuur. Grand Hotel De Zaete biedt kopers de kans om zelf in een hotelsuite te investeren. Als eigenaar is het mogelijk om zelf enkele weken per jaar van een eigen suite te genieten, daarnaast ontvangt men een deel van de huuropbrengst van het hotel. Het hotelmanagement is in handen van Stichting Promotie Yerseke, die garant staat voor de totale explotatie van het Grand Hotel.

 

 

Het 4-sterren hotel zal plaats gaan bieden aan 60 suites van 35 m² en 2 suites van ca. 70 m² incl. balkon. De suites worden voorzien van een volledige luxueuze inrichting. Verder krijgt het hotel diverse faciliteiten zoals fitness en wellness, een toprestaurant, een loungebar en congres- en evenementenzalen.

 

Investeren in een luxe suite loont. Het bruto gegarandeerd rendement op de koopsuite bedraagt 6% voor 5 jaar vast.

 

Meer informatie over project "De Zaete" is te vinden op www.residentiedezaete.nl