Zoeken

Kennedy retail park Terneuzen: Hét nieuwe winkelen in Terneuzen! 

Na jaren van overleg, initiatieven en plannen is het dan eindelijk zover. De projectontwikkelaar, een samenwerking van Lafoma Projectontwikkeling B.V. en aannemersbedrijf van der Poel, kan eindelijk van start.

Kennedy Retailpark Terneuzen overzicht winkelruimtes.jpg

De bouwvergunning voor dit project is definitief en inmiddels is aannemersbedrijf van der Poel klaar met het opruimen van oude resten om in april 2017 te starten met de bouw van het koopcentrum: ‘Kennedy Retail Park’ en appartementencomplex ‘de Sluiswachter’.

 

Het project is centraal gelegen aan Kennedylaan-West en vormt samen met de bestaande detailhandel aan de Kennedylaan en de binnenstad van Terneuzen een optimale invulling voor de stad als hét koopcentrum van Zeeuws-Vlaanderen.

 

Van de beschikbare commerciële ruimte, +/- 11.000 m2, is in collegiale samenwerking met Van Gorkum Retail Property Consultancy, Arca Retail en Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur B.V.  in opdracht van de projectontwikkelaar Kennedy Retailparkpark B.V. inmiddels circa 80% ingevuld.

 

Er komen filialen van o.a. Aldi, Action, Roeland Interieur en Carpet Right. Dit wordt aangevuld met nieuwkomers in Zeeuws-Vlaanderen: Jysk en Agrimarkt / Agriland. Jysk is internationale retail keten die ‘alles voor de woning’ verkoopt. Agrimarkt / Agriland (een dochterbedrijf van landbouwcoöperatie CZAV met meer dan 3000 aangesloten boeren in Zuidwest –Nederland) telt al 5 grote winkels in Goes, Vlissingen, Roosendaal, Middelharnis, Oud-Beijerland en dan nu ook de 6e  winkel in Terneuzen. Met hun uitgebreide assortiment streekproducten, die grotendeels van de aangesloten boeren in Zuidwest-Nederland komen, hebben we een unieke aanvulling van het koopcentrum.


Direct naast het winkelcentrum Kennedy Retail Park wordt er een AgriSneltank gebouwd, wat tevens het eerste AgriSneltank station in Zeeuws-Vlaanderen wordt.

 

De winkels worden ondergebracht in het hoofdgebouw evenals twee aangrenzendepaviljoens. Voor de winkels is een groot parkeerterrein voorzien met circa 380 parkeerplaatsen. Bij de ingang van het winkelcentrum is een ruime locatie ingepland voor horeca zodat er na het winkelen nog even nagepraat kan worden over de aankopen.

 

Kortom Kennedy Retail Park is centraal gelegen, binnen een groot verzorgingsgebied en zal mede door toename van Belgische klanten, een positieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de stad Terneuzen.