Zoeken

Maand van de opleveringen

In de periode van eind november tot vorige week hebben we onderstaande projecten opgeleverd.

Maxima December 2013 19 resize.jpg
Griffioenstraat Middelburg 04.jpg

Zorgcomplex Griffioen Middelburg

In Middelburg zijn we in november 2012 in opdracht van Zorgstroom gestart met de bouw van een zorgcomplex aan de Griffioenstraat. Het gebouw dat ruimte biedt aan 45 appartementen, 3 PG-groepswoningen en overige zorgvoorzieningen hebben we eind november opgeleverd. De brede middengang met vides en een glazen lichtstraat van 70 meter geven een ruimtelijk beeld.

Kruiningen.jpg

12 jongerenappartementen Kruiningen

Halverwege 2012 stelde R&B Wonen ons de vraag of het mogelijk was om samen 12 jongerenappartementen in het centrum van Kruiningen te ontwikkelen en te bouwen. Hier zijn we mee aan de slag gegaan en in mei van dit jaar is de bouw gestart. 6 maanden later konden we de sleutels overhandigen. Nog voor de kerst zullen de eerste huurders hun intrek nemen.

Maxima December 2013 19 resize.jpg

Woonzorgcomplex Máxima Terneuzen

Máxima is een modern woonzorgcomplex dat gebouwd is op een unieke plek aan de Westerschelde. Er was al heel lang een plan voor nieuwbouw op deze locatie, echter vanwege de economische crisis leek het erop dat deze plannen definitief in de ijskast zouden verdwijnen. Door een creactieve samenwerking tussen de gemeente Terneuzen, zorgaanbieder SVRZ, woningbouwvereniging Clavis en aannemersbedrijf Van der Poel kon er in juli 2012 toch gestart worden met de bouw.
Het gebouw is inmiddels opgeleverd en de eerste appartementen zijn al bewoond. Eye catcher van het gebouw is het enorme atrium onder het glazen dak van 700 m².

Burght Oostburg 02 resize.jpg

Zorgcomplex De Burght Oostburg

10 december hebben wij zorgcomplex De Burght opgeleverd aan Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Het nieuwe gebouw biedt plaats aan 35 zorgappartementen en de nodige zorginfra. Woonzorg West Zeeuws-Vlaanderen zal het gebouw gaan huren een 24-uurs zorg gaan leveren.