Zoeken

Nieuwe ontwikkeling Landgoed De Groote Duynen

TODO

Samen met Compagnie Het Zoute heeft Aannemersbedrijf Van der Poel met succes de aankoop van Landgoed De Groote Duynen in Kamperland afgerond.


De locatie grenst aan het 200 hectare grootte natuurgebied van De Schotsman, direct naast het Veerse Meer en de Noordzee. Het plan De Groote Duynen voorziet ondermeer in de aanleg van een groot stuk natuur en plaats voor 100 tot 150 luxe appartementen of woningen.


René Faasse Projecten, Ruiterplaat Projecten en Hoondert Beheer zijn opgetogen over de transactie. "We hebben uiteindelijk voor deze gegadigden gekozen, omdat wij weten, dat zij onze ideeën over een hoogwaardig creatief product onderschrijgen", aldus Faasse.

 

Phillippe Muylle, van Compagnie Het Zoute, stelt van zijn kant; "Dit project sluit aan bij de algehele filosofie van Compagnie Het Zoute en Van der Poel om te komen tot een snelle realisatie van een kwaliteitsproject in een bekende en schitterende toeristische omgeving".

Ook Gemeente Noord-Beveland staat positief tegenover dit project. Het bestemmingsplan is reeds in werking en de realisatie zal zo spoedig mogelijk van start gaan.