Zoeken

Nieuwsberichten Mei

TODO

Maxima 17 mei opening modelwoning 02.JPG

Opening modelappartement Máxima

Op de verjaardag van onze kersverse Koningin (17 mei) is door burgemeester Lonink op feestelijke wijze het modelappartement in woonzorgcomplex Máxima geopend. Tevens werd er bij stilgestaan dat het hoogste punt van de nieuwbouw is bereikt. Aansluitend aan de officiële handeling konden de genodigden een kijkje nemen in het modelappartement. Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 1 juni zal van 10:00 tot 16:00 uur de bouwplaats worden opengesteld voor publiek. Woonzorgcomplex Máxima zal naar verwachting eind van dit jaar worden opgeleverd.

Start bouw 12 jongerenappartementen Kruiningen

In opdracht van R&B Wonen gaan wij dit jaar 12 jongerenappartementen in Kruiningen realiseren. Het wordt een gebouw met drie bouwlagen met op elke laag 4 appartementen van 50 m². Het gebouw krijgt een gemetselde gevel met een hardsteen plint, de bovenste bouwlaag krijgt een kapconstructie als gevel bekleed met pannen. Aan de achterzijde wordt een prefab betonnen galerij geplaats waaraan de voordeuren grenzen. Begin mei zijn we gestart met het aanbrengen van de boorpalen en inmiddels is de fundering gestort en de begane grondvloer gelegd. De nieuwbouw zal eind dit jaar worden opgeleverd.

Aanbesteding MFC Breskens gewonnen

Eind van de maand hebben wij de aanbesteding voor de nieuwbouw van een Multifunctioneel Centrum in Breskens gewonnen. In opdracht van wooncorporatie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen in samenwerking met de Gemeente Sluis zullen wij dit MFC gaan bouwen. In de nieuwbouw worden functies, zoals twee basisscholen, kinderopvang, peuterspeelzaal, consultatiebureau en sportzaal samengevoegd. Het gebouw is ontworpen door GAJ Architecten uit Arnhem.