Zoeken

Officiële handeling start bouw "De Veilingmeester"

TODO

DSCF2023.JPG

Donderdag 14 juni heeft de officiële handeling voor de start van de bouw van project "De Veilingmeester" plaatsgevonden. Door toekomstig bewoonster Tineke Jansen en Wethouder Evert Damen van de Gemeente Kapelle werd een prefab funderingsbalk gelegd als symbolische start van de bouw.

De eerste fase van project "De Veilingmeester" bestaat uit 42 woningen in verschillende woningtypen. Momenteel zijn er nog 10 woningen te koop. De eerste woningen zullen in het eerste kwartaal van 2013 worden opgeleverd. Meer informatie over dit project is te vinden op www.de-veilingmeester.nl

De Veilingmeester = PlusWonen + Climateready

De woningen van "De Veilingmeester" wordt gebouwd volgens het PlusWonen concept van VolkerWessels. PlusWonen is een duurzame manier van bouwen.
De PlusWoningen zijn Climateready, dit houdt in dat door het gebruik van duurzame materialen en voorzieningen de CO2 uitstoot wordt teruggedrongen. De woningen worden standaard voorzien van hoogwaardige isolatie, HR++ beglazing, vloerverwarming, zelfregulerende ventilatieroosters, een zuinige HR-ketel en wordt gebruik gemaakt van FSC-hout.
Verder worden de PlusWoningen door gebruik van prefab elementen in een korte bouwtijd gerealiseerd.