Zoeken

Open Huizen Dag 29 september

Op zaterdag 29 september wordt er weer een landelijke Open Huizen Dag georganiseerd. Op deze dag kunt u op verschillende locaties in Zeeland informatie krijgen over de nieuwbouwprojecten van Aannemersbedrijf Van der Poel.

Maxima02 900.jpg

Máxima Terneuzen

Máxima is een modern appartementencomplex dat gebouwd wordt op een unieke plek aan de Westerschelde, naast het voormalig Ter Schorre. Voor meer informatie over dit project kunt u tijdens de Open Huizen Dag terecht op 2 locaties in Terneuzen. Wij staan van 10 tot 15 uur voor u klaar in het kantoor van Kindt en Biesbroeck Makelaardij aan de Axelsestraat 2 of bij AM Zeeland aan de Vlinderlaan 17 (Othene). 

Het_Wapen_Van_Breskens_600x800.jpg

Het Wapen van Breskens

Op de locatie van het oude Wapen van Breskens zal een appartementencomplex met 22 luxe appartementen en commerciële ruimten worden gebouwd. Uitgebreide informatie is beschikbaar tijdens de Open Huizen Dag van 10 tot 15 uur bij Tournois Makelaardij aan het Oranjeplein 28 te Breskens.

10335_Vogelvlucht_V02 900.jpg

De Veilingmeester Kapelle

Momenteel wordt in Kapelle op het terrein van de voormalige veiling een nieuwe woonwijk van 61 woningen gerealiseerd. De eerste fase van dit project omvat 42 woningen, waarvan de eerste al in het voorjaar van 2013 worden opgeleverd. Tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 29 september bent u van 10 tot 12 uur van harte welkom op de bouwplaats. U kunt deze dag informatie krijgen over de verschillende woningtypen en er is de mogelijkheid enkele woningen bezichtigen.