Zoeken

Start bouw appartementencomplex De Groene Zwaan

Terneuzen - Op dinsdag 23 maart is officieel gestart met de bouw van appartementencomplex De Groene Zwaan. De Groene Zwaan wordt gerealiseerd op de hoek van de Van der Peijlstraat en Van Cantfortstraat voor de cliënten van Zeeuwse Gronden.

20210323 DGZ Start Bouw 16.jpg

In totaal zal appartementencomplex De Groene Zwaan bestaan uit 16 appartementen verdeeld over  eerste en tweede verdieping. Op de begane grond zal ruimte zijn voor een grote woonkamer, keuken, kantoor en spreekkamer. De Groene Zwaan zal dienen als vervanging van de oude woonlocatie van Zeeuwse Gronden. Aannemersbedrijf van der Poel bv is uitvoerder van dit project. 

Jan van Blarikom, bestuurder van Zeeuwse Gronden

"Ruim vijftien jaar geleden zijn wij gestart in onze eerste woonlocatie aan de Klaassenstraat in Terneuzen. Hoewel we daar natuurlijk bijzondere herinneringen aan hebben, heeft deze voorziening echt zijn beste tijd gehad. De bewoners kunnen zich nu opmaken voor een verhuizing naar een prachtige, gloednieuwe woonlocatie aan de Van Cantfortstraat." 

Ruben Karel, directeur Clavis

"Het realiseren van zorgvastgoed is één van ozne taken als woningcorporaties. Ook voor kwetsbare mensen die afhankelijk zijn van zorg en ondersteuning willen we als Clavis goede huisvesting bouwen en exploiteren. Door de samenwerking tussen Clavis en Zeeuwse Gronden wordt hier wonen en zorg op een passende wijze gecombineerd. Zeeuwse Gronden heeft onder andere als doel om mensen zelfstandig te laten wonen, maar niet alleen. Het is mooi, om als Clavis, ook aan dit stukje woongeluk ons steentje te kunnen bijdragen"