Zoeken

Start bouw Kadewoningen Zierikzee

Op vrijdag 23 januari is het startsein gegeven voor de bouw van de eerste serie van 10 Kadewoningen in de Waterwijk in Zierikzee.

13314_AI_kadewoningen_V04.jpg

De laatste fase van de ontwikkeling van de wijk Poortambacht, gelegen aan de westzijde van Zierikzee is daarmee begonnen. De totale ontwikkeling bestaat uit; 150 eenheden; kadewoningen, appartementen en geschakelde woningen. Er wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit van zowel de inrichting van de openbare ruimte als van de architectuur van de woningen. Waterwijk wordt gekenmerkt door een stedelijke verkaveling, veel water en veel groen.


In september vond er een succesvolle start verkoop van de kadewoningen plaats in café “de Gekroonde Suikerbiet” Net voor de kerstvakantie waren er voldoende woningen verkocht. Aannemersbedrijf Van der Poel start daarom binnenkort met de bouw van de eerste 10 woning. De nieuwe bewoners kunnen in de kerstvakantie van 2015 genieten van hun nieuwe huis.


Het succes is volgens Aannemersbedrijf van der Poel  te verklaren, doordat het product één op één aansluit op de doelgroep.  De kopers van de woningen zijn allemaal  jonge mensen, die op zoek waren naar een complete,  betaalbare woning, die weinig onderhoud nodig heeft.  Daarnaast was er een erg prettige samenwerking met de gemeente Schouwen-Duiveland.


Medio maart 2015 start de verkoop van de “Parkappartementen” , bestaande uit 18 appartementen. Kijk voor meer informatie op de website www.zierikzee-parkappartementen.nl.