Zoeken

Start verkoop

Vestzicht Hulst

Vestzicht Website-6-Home.png

๐—ฉ๐—˜๐—ฆ๐—ง๐—ญ๐—œ๐—–๐—›๐—ง ๐—›๐—จ๐—Ÿ๐—ฆ๐—ง - ๐—˜๐—˜๐—ก ๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช๐—˜ ๐——๐—œ๐— ๐—˜๐—ก๐—ฆ๐—œ๐—˜ ๐—œ๐—ก ๐—Ÿ๐—จ๐—ซ๐—˜ ๐—ช๐—ข๐—ก๐—˜๐—ก

Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat de officiรซle verkoop van ons project Vestzicht te Hulst gaat starten. Vestzicht biedt maar liefst ๐Ÿฐ๐Ÿฑ ๐™ก๐™ช๐™ญ๐™š ๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™ฉ๐™š๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ฃ, verdeeld over Vest Zuid (gelegen aan Stationsweg) en Vest Noord (gelegen aan de Traverse). De twee gebouwen delen een ondergrondse parkeergarage en een gemeenschappelijke binnentuin.

Ontdek het woonproject Vestzicht en ervaar deze nieuwe luxe appartementen, waar moderne elegantie en de rijke geschiedenis van de stad naadloos samensmelten.

Op ๐™ฏ๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง๐™™๐™–๐™œ ๐Ÿฎ๐Ÿต ๐™Ÿ๐™ช๐™ฃ๐™ž staan onze makelaars Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer klaar om je te voorzien van ๐™™๐™ค๐™˜๐™ช๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š en al je ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ te beantwoorden over het project Vestzicht Hulst.

๐˜ˆ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ.

ย ๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: De Stadstuyn โ€“ Steenstraat 20, Hulst

๐——๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ: 29 juni van 10:00 tot 15:00 uur

๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟโ›พ!

Alvast meer ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ over dit project?ย 

https://vestzichthulst.nl