Zoeken

Start verkoop 13 woningen 'Maneco'

TODO

In de wijk Mannee in Goes worden 13 nieuwe EnergieNotaNulWoningen gebouwd. Bij dit project wordt een uniek energieconcept toegepast; dit betekent geen energielasten, waardoor enorm bespaard wordt op de maandelijkse woonlasten.

 

Elke woning heeft een achterdakvlak dat volledig bedekt is met zonnepanelen. Deze leveren energie op, waarbij het overschot wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet en daarmee de eigen energielasten, bij energiebewust gebruik, volledig compenseren. Geen maandelijkse energienota dus! Tevens worden de woningen gebouwd met hoogwaardige en onderhoudsvrije materialen, waardoor wordt bespaard op jaarlijkse onderhoudskosten.

 

De woningen hebben 3 ruime slaapkamers en een grote zolder, een comfortabel binnenklimaat, parkeergelegenheid voor de deur, een tuin op het zuiden, een vaste trap naar de tweede verdieping, een achterdakvlak voorzien van zonnepanelenen driedubbel glas. Er zijn drie types; een hoek- en tussenwoningen een afwijkende hoekwoning met openslaande deuren naar de mooie zijtuin.

 

Dit project is een samenwerking van Marsaki en Aannemingsbedrijf Van der Poel bv.

 

Meer informatie? Kijk op www.maneco-goes.nl