Zoeken

Start verkoop - AnnaBijns Terneuzen

AnnaBijns is een appartementencomplex met 43 ruime en moderne appartementen, verdeeld over 4 woonlagen. AnnaBijns is een overzichtelijk wooncomplex, met een royale entree, die uitkomt op de centrale hal in het midden van het complex. Met de centraal gelegen lift komt u zorgeloos op een van de verdiepingen. Vanaf de centrale gang (corridor) zijn de appartementen te bereiken.

image-5.jpg

Wonen in AnnaBijns

Wonen in AnnaBijns is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De appartementen van AnnaBijns zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. 

Met de centraal gelegen lift komt u zorgeloos op een van de verdiepingen. Vanaf de centrale gang (corridor) zijn de appartementen te bereiken.

Wonen in Terneuzen

Terneuzen is een dynamische stad aan de Westerschelde. Waar de band met het water de stad heeft gevormd. Waar u de zeereuzen bijna kunt aanraken. Een stad die u ruimte geeft. Ruimte om te beleven en genieten. Terneuzen is naast een stoere havenstad ook vooral een gastvrije stad aan het water, een stad die u moet ontdekken. 

Appartementen

De appartementen variëren van 61 m2  tot en met 100 m2 gebruiksoppervlakte. Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte en een berging in het appartement. Door de unieke indeling bestaat er een mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. Er is een ruime parkeergelegenheid op het achterterrein waar de auto geparkeerd kan worden, tevens is hier  een algemene fietsenstalling voorzien.

 

Voor alle verkoopinformatie kunt u bij Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer en Aannemersbedrijf Van der Poel BV terecht.

 

Kijk op www.annabijns-terneuzen.nl.