Zoeken

Tweede Kamerlid bezoekt project Máxima

Op 22 februari jongstleden heeft Tweede Kamerlid Albert de Vries van de PvdA een bezoek gebracht aan project Máxima in Terneuzen.

Op uitnodiging van Bouwend Nederland afdeling Zeeland heeft Albert de Vries een werkbezoek gebracht aan bouwproject Máxima in Terneuzen. Momenteel zijn wij druk bezig met de ruwbouw en gevelsluiting van dit woonzorgcomplex. 

Tijdens het bezoek is er gesproken over de gevolgen van de economische crisis op de bouwsector in Zeeland. Dhr. De Vries hoopt dat er door het Woonakkoord vertrouwen komt, want daar gaat het toch vooral om.

 

 

Verder had het Tweede Kamerlid bewondering voor de creatieve wijze waarop project Máxima tot stand is gekomen. Door samenwerking van de verschillende opdrachtgevers en met hulp van kleine particuliere investeerders is er in crisistijd toch gestart met dit grote project.

Tenslotte is gesproken over de toekomstverwachtingen. Dhr. De Vries geeft aan dat alle vorige crises zijn overgegaan, helaas is niet te voorspellen hoelang deze crisis nog zal duren.

 

Het gehele interview is terug te vinden op www.debouwmaakthet.nl