Zoeken

Vacature Stage - Afstudeerproject

Ben jij op zoek naar een stage of een afstudeerproject? Van der Poel biedt ruimte voor jong talent. 

16171_AI_Beeld_1_V07.jpg

Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest  uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Je kent ons wellicht van projecten zoals het Strandhotel en Duinhof in Cadzand, Duinenwater in Knokke en Sluyswachter in Terneuzen. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten. Aannemersbedrijf Van der Poel is een VolkerWessels onderneming. 

 

Samen Slimmer Bouwen: dat is het concern brede verbeterprogramma van VolkerWessels. Binnen Van der Poel vertalen we dit naar praktische oplossingen. Hoe bereiken we procesoptimalisatie? Hoe kunnen we de na- calculatie optimaliseren? Mooie vragen waar wij druk mee bezig zijn. 

Solliciteren

Wil je hieraan jouw bijdrage leveren in de vorm van een stage of afstudeerproject? Dan nodigen wij je uit met elkaar te sparren over de mogelijkheden. Stuur je motivatie en CV naar mjajansen@volkerwessels.com of solliciteer direct.

 

Voor een afspraak of meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR manager, 06-22549775.