icon-arrow-right
HomeProjecten De Haven

De Haven

Aardenburg

In De Haven, aan de rand van het intieme Aardenburg, worden 2 fraaie woningblokken gerealiseerd bestaande uit 9 eengezinswoningen, type ‘Meerpaal’ en 8 levensloopbestendige woningen, type ‘Bolder’. Wonen in De Haven is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De woningen van De Haven zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Een innovatief, gasloos klimaatsysteem zorgt voor optimaal comfort tegen lage energiekosten. 

Optimaal woonklimaat

Wonen in De Haven is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De woningen van De Haven zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Het is een prettig idee om het milieu op deze manier een handje te helpen. Maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw woongenot. Dat doet het zeker niet. Op het dak worden enkele zonnepanelen geplaatst, optioneel kunt u het pakket zonnepanelen uitbreiden. 

Zorgeloos wonen

We bieden u een vrij compleet product aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent en zorgeloos uw nieuwe woning kan betrekken. Zo is iedere woning voorzien van een fraai en compleet sanitair. De woningen zijn niet voorzien van een keuken, deze kunt u naar eigen inzicht ontwerpen en kiezen.

 

Feiten & cijfers

  • Categorie
    Wonen
  • Een ontwikkeling van
    Aannemersbedrijf van der Poel
  • Projectcategorieën
    4. Gerealiseerd

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+